Friskis&Svettis Malmö


Vatten

 

swimming-pool-111708_1920

Det här är Vatten

Vatten kan göra din träning både tuffare och lättare. Vattnets motstånd gör din konditions- och styrketräning skonsam och effektiv. Vattenmotståndet fungerar som en broms och förhindrar ryckiga rörelser, dessutom minskar belastningen på kroppens leder. En rörelse som är lätt att utföra på land kan bli ordentligt ansträngande i vattnet. Samtidigt blir vi lätta i vatten, dina leder och muskler avlastas och träningen blir ytterst skonsam.

Träning i vatten är en motionsform som verkligen passar alla.  I vattnet är det lätt att träna utifrån sin egen takt och nivå. 

Passvarianter

Vatten medel

Tempo och rörelseutslag avgör graden av motion i vattenjympa. Motion i vattnet ger kondition, styrka och rörlighetsträning utan tröttsam belastning på lederna. Passet ges också för endast kvinnor. 

Vatten soft

Effektiv och skonsam träning. Fart och fläkt med belastning och intensitet i ett tempo anpassat för dig som vill träna mjukare.

Vatten cirkelfys

Mycket effektiv konditions- och styrketräning i stationsform i vatten. Vi jobbar i olika intervaller och stationer i ett högt och intensivt tempo. Passet ges också för endast kvinnor

Vatten – gravid

Skonsam träning för dig som vill känna dig rörligare och lite lättare för en stund. Innehåller en längre avslappningsdel än övriga vattenpass. Vattnets inverkan på tyngdlagen gör vattenjympan till en särskilt bra motionsform för gravida.