Friskis&Svettis Malmö


Koreografi

 

_I5B7024

Det här är Koreografi

Älskar du att låta musiken driva dig framåt? Gillar du att träna kropp, hjärta och hjärna samtidigt?
Helt plötsligt sitter den. Benen gör koreografin av sig själva. Då du kopplar på känslan, lever dig in i beatet och låter attityden ta dig till nya platser. Väl inne i känslan är det inget som stoppar dig och utan att du märkt det har du tränat dig svettigare än någonsin innan.

Härma och häng på i enkla steg eller utmana dig själv med en fartfylld koreografi. Alla kan vara med och göra ett pass inom Koreografi till sitt eget. Precis som på dansgolvet.

Passvarianter

Aerobic

Här bygger vi upp block av stegkombinationer med ösig och kul koreografi. Du kommer in i ett flow av rörelser till peppande musik. Aerobics kan vara lite trixigt i början men beroendeframkallande i längden. Aerobics är en svettig och rolig konditionsutmaning!

Dans Fuego

Dans fuego är inspirerat av latinsk musik, latinska rytmer och dansuttryck. Det är lekfullt, det är fritt och kräver ingen exakthet. Stilarna kan vara salsa, mambo, rumba, flamenco, cumbia, samba. Härma, släpp loss och ha kul med mycket känsla, attityd och karaktär. Vältränad eller inte, alla kan vara med och göra danspasset till sitt eget. Precis som på dansgolvet.

Dans Soft

Gillar du att röra dig till medryckande musik har du kommit rätt. Här blandas olika stilar som disco, funk, jazz, latino, rock och swing. Inga avancerade koreografier, bara härma, släppa loss och ha kul med mycket känsla, attityd och karaktär. Det finns inga krav på exakthet. Gillar du att leka loss och showa så gillar du garanterat Dans fusion. Vältränad eller inte, alla kan vara med och göra passet till sitt eget. Precis som på dansgolvet. På Dans soft har vi ett ostressat tempo, lite enklare steg utan att tappa känslan och attityden. Häng med!

Step

Här bygger vi upp block av stegkombinationer med ösig och kul koreografi på bräda. Du kommer in i ett flow av rörelser till peppande musik. Step kan vara lite trixigt i början men beroendeframkallande i längden. Step är en svettig och rolig konditionsutmaning!