Friskis&Svettis Malmö


Skivstång

 

FriskisSvettis_13_rgb

Det här är Skivstång

Skivstång är effektiv och utmanande styrketräning i grupp. Gillar du sportig, rak och ösig styrketräning, då är Skivstångspasset något för dig.

Passvarianter

Skivstång

Skivstång 55 är enkel och effektiv med hjälp av skivstång, drivande musik och tydliga instruktioner. Belastningen anpassar du själv, från att enbart använda skivstångens egen vikt på ett par kilo, till att lägga på ett avsevärt antal kilo. Övningarna ger dig styrkeuthållighet för ben, höfter, rygg, mage, bröst, axlar och armar.

SkivstångIntervall

Ett Skivstångspass som plussats på med 15 minuter konditionsträning i intervallform. Konditionsövningarna är enkla men rejält jobbiga, om du vill. Passet vänder sig till dig som är vältränad och som vill komplettera Skivstång med konditionsträning i ett och samma pass. Passet är 70 minuter.

Skivstång maxa – LimEd18

Maxa styrketräningen med det här utmanande skivstångspasset. Inspirationen kommer från klassisk styrketräning, tyngdlyftning och styrkelyft. Skivstången är ständigt närvarande. I uppvärmningen får du bekanta dig med övningarna. Sedan tränar du igenom hela kroppen. Skivstång maxa passar dig som har tränat med skivstång tidigare och vill ta träningen till nästa nivå. Passet fokuserar på styrka, teknik och raka övningar. Skivstång maxa är ett Limited edition-pass, det finns under 2018 så passa på att testa!