Friskis&Svettis Malmö


PT – Personlig tränare

 

JS7

Letar du efter din motivation eller en ny utmaning?
Eller är det träning skräddarsydd för just din kropp och ditt sinne du söker?

Oavsett om du är ny, van, äldre, yngre, ringrostig eller övertänd, kan Friskis&Svettis Personliga tränare möta dig där du är just nu. Du får hjälp att staka ut en väg och bli peppad och stöttad mot dina mål eller önskemål, stora som små.

Hur funkar det med PT?

Första gången du träffar din PT har ni ett samtal om dina önskemål med träningen, din träningsbakgrund och ditt nuläge. Du får göra några tester så att din PT kan lägga upp träning utifrån dina styrkor och utvecklingsområden. Ni gör en plan tillsammans mot dina mål och för hur ofta och när ni ska träffas. Friskis&Svettis Personliga tränare behandlar alla uppgifter om dig konfidentiellt.

Vad kan jag få hjälp med av en PT?

När du anlitar Friskis&Svettis PT får du individuellt skräddarsydd träningshjälp för en bra helhet med träningsmål, återhämtning och variation.

Vad har Friskis&Svettis Personliga tränare för utbildning och kompetens?

De personliga tränarna har genomgått Friskis&Svettis utbildningar från grundnivå till den fördjupade personliga tränarutbildningen och har lång erfarenhet av att leda och inspirera människor i träning. De är utbildade inom många olika typer av träning, testmetodik, långsiktig träningsplanering och återhämtning. De är lika rotade i hälsa och idrott som Friskis värderingar. Och såklart har våra PT ett passionerat intresse för lustfylld träning!

Vad är skillnaden på PT och gyminstruktörerna i gymmet?

De Personliga tränarna lägger upp skräddarsydd träning, utför tester, gör en plan och följer upp träningen över längre tid. De kan också vara med under dina träningspass för att peppa och utveckla din teknik – allt för att du ska få ut så mycket som möjligt av din träning. Tränarna i gymmet hjälper dig med träning här och nu och är duktiga med träningsvariation, inspiration och att instruera och guida dit på kortare sikt.


Vilket upplägg passar dig bäst?

PT

Populäraste upplägget, där din PT jobbar med dig och endast dig under en timme, kallar vi helt enkelt PT. Fokus ligger på träning, du och din PT kör ett pass tillsammans. Din PT peppar och korrigerar så att du får ut maximalt utifrån just dina behov och mål

PT finns som 1 gång, 3 gånger, 5 gånger, 10 gånger eller 20 gånger – se i vår prislista för prisuppgift.

PT Duo

En delad upplevelse blir ofta en roligare upplevelse. I PT Duo hjälper en PT er att sätta gemensamma mål och övningar där ni tillsammans pushar varandra. Perfekt för dig som vill träna med din partner, granne eller kompis. Eller för dig som helt enkelt vill hålla nere priset.

PT Duo finns som 1 gång, 3 gånger och 10 gånger – se i vår prislista för prisuppgift.


Friskis Malmös Personliga tränare

Kontakta receptionen på anläggningen eller den PT du vill träna med för att boka en tid.

Giltighetstid ett år. Avboka senast 24 timmar innan.
För att träna med PT behöver du ha ett medlemskap i Friskis Malmö.

Stephanie Andersson

Victor Krook

Billy Olsson

Melinda Sjögren

Josefin Zetterström