Friskis&Svettis Malmö


Inpassering

 

För att kunna delta i våra aktiviteter eller träna i våra gym måste du ha ett magnetkort.

DET FINNS KORTLÄSARE i varje anläggning där du kan dra ditt kort. På Ön, Heleneholm, Johanneslust och Stadion hittar du dem direkt innanför ingången, på Parkmöllan nedanför trappan.

PÅ ÖN FINNS en särskild kortläsare för gymmen på disken i medlemsservice. På Heleneholm och Johanneslust finns ingen särskild kortläsare till gymmet utan du får en fyrsiffrig kod in till gymmet på biljetten i den vanliga läsaren. På Parkmöllan drar du kortet vid inpasseringen till gymmet. Är du gäst eller ska betala engångsavgift? Boka och betala i medlemsservice.


DU SOM HAR ETT ett giltigt aktivitetskort bokar önskat pass eller registrerar din närvaro genom att dra kortet i läsaren när du kommer till anläggningen, dock tidigast 2 timmar före passet.

ALLA PASS ÄR bokningsbara. Du kan boka via Internet, telefon eller i medlemsservice (se nedan). När du kommer till lokalen drar du kortet i läsaren. Du måste vara på plats senast 10 minuter före passet om du förbokat, annars riskerar du att bli av med din plats. Observera att du inte måste förboka, finns det lediga platser kvar drar du bara ditt kort i läsaren.


FÖRBOKNING På Internet, via telefon eller i medlemsservice kan du boka 6 dagar före önskat pass, och i kortläsaren 1 timme före. Internetbokningen öppnar exakt 6 dagar innan, om alltså passet börjar onsdag kl 18.00, kan du boka torsdagen innan från kl 18.00.

FASTA VATTEN- OCH ENKELJYMPATIDER Har du fast tid drar du ditt kort i kortläsaren. Du måste vara på plats senast 10 minuter före passet annars riskerar du att bli av med din plats.


HUR GÅR DET TILL? Dra ditt kort i läsaren. Samtliga pass som börjar inom 2 timmar är bokningsbara. Finns det plats står det ”Platser kvar” på displayen som har touch-funktion. Tryck på önskat pass. Ska du betala engånsgsavgift bokar du i medlemsservice. Är du osäker? Fråga vår personal eller våra värdar.

10 MINUTER FÖRE passet släpps ej uthämtade, förbokade platser. Har du giltigt kort för det aktuella passet drar du det i läsaren, annars bokar du i receptionen.

INTERNET Gå in på vår hemsida och välj anläggning under Internetbokning (uppe till höger på sidan). Har du inte tillgång till dator, finns det Internetstationer i våra anläggningar som du kan använda.

Internetbokningen stänger en timme före passet. Välj dag och pass, klicka på ”Boka” och skriv in din e-postadress samt kortnummer (6 siffror, fyll på med nollor framför om det behövs, ex: nr 123 blir 000123).


BASTU & SOL Det är bara du som är medlem som får använda våra solarier eller bada bastu. Anmäl dig i medlemsservice.

SIMHALL Det är bara du som är medlem som får nyttja vår simhall. Använd ditt magnetkort.


FÖRLORAT/STULET/GLÖMT KORT Ett nytt magnetkort kostar 60 kr. Om du glömmer ditt kort mer än en gång under en 30-dagarsperiod tar vi ut en avgift på 60 kr.

EJ AVBOKADE PASS Det är många som vill träna på Friskis&Svettis och ibland blir det fullt. Det är därför viktigt att du avbokar om du inte har möjlighet att komma. Det måste du göra senast en timme före passet. 3:e gången du missar att göra detta under en 30-dagarsperiod, tar vi ut en avgift på 60 kr.


GE BORT ETT KORT Vill du ge bort ett kort finns presentkort att köpa som mottagaren sedan kan byta till ett magnetkort. Vi ber om överseende med köer vid terminsstarten och lovar göra vårt bästa för att allt ska flyta så smidigt som möjligt.