Friskis&Svettis Malmö


Gym

 

JS4

Det här är Gym

Ny – nyfiken
Du är nyfiken på träning i gymmet men vet inte riktigt hur du ska börja. Eller kanske tycker du träning i gymmet verkar tråkigt, läskigt eller svårt. Du kan vara lugn, med Friskis&Svettis kan du gymträna oavsett tidigare erfarenheter. Vi har tränare på plats som hjälper dig att komma igång.

Hyfsat van – lagom koll
Du kanske är igång men du vill ta nästa steg i gymmet. Då har du kommit rätt. Friskis&Svettis erbjuder inspirationsträning i mindre grupper med en tränare för dig som vill ha mer tips och variation i din gymträning eller lära dig använda nya redskap. Du finner våra Pass i gymmet här!

Rutinerad – avancerad

Gymmet är kanske ditt andra hem, du känner dig taggad av träning i gymmiljö. Friskis&Svettis gymytor är skapade för att inspirera och 
utmana dig i din träning utifrån din nivå. Därför finns det redskap för tung styrketräning, komplexa rörelser för stabilitet och styrka kombinerat med tuff konditionsträning. Vilken är din nästa utmaning?

Utbud i gymmet

Individuell instruktion

Träffa våra tränare och få ett träningsupplägg anpassat för dina mål och behov. Instruktionen är till för alla – dig som är ny och vill komma igång, dig som vill utvecklas i din träning, få ny inspiration och nya övningar, och dig som har stor träningsvana och vill vässa din teknik. Instruktionen ingår i medlemskapet, vilket innebär att oavsett vilket träningskort du väljer, har du möjlighet att boka en individuell instruktion. Instruktionen bokas antingen i reception eller i vår bokning. Tänk på att om du eventuellt behöver avboka dig måste detta ske senast 24 timmar innan. 

Tillgänglig tränare

Våra tillgängliga tränare håller till i gymmet på bestämda tider några dagar i veckan. De kan ge tips på nya övningar, visa rätt teknik eller guida dig bland gymmets olika maskiner och redskap. Allt för att inspirera dig och göra din träning mer lustfylld och hållbar.

Gym soft

För dig som vill ha inspiration i din träning och blir peppad av att träna tillsammans med andra. En gymtränare guidar dig i träningen och musiken är behaglig.