Friskis&Svettis Malmö

Nyheter

Friskis bäst på service igen

16 maj, 2018 Karusell
32776578_204377507018586_1060210615433297920_n

Friskis&Svettis är bäst på service i kategorin träning för tredje året i rad!

Stort tack till alla funktionärer, anställda och medlemmar som skapar Friskis varje dag.
Vi tackar också ServiceScore som gör den undersökningen som utmärkelsen vilar på

 

När ServiceScore® för sjunde året i rad mäter hur svenska konsumenter upplever vilken service de får, är det Friskis&Svettis som får de högsta omdömena i klassen ”Träning”.

De nominerade i kategorin Träning 2018 var;

Friskis&Svettis

Nordic Wellness 

Puls&Träning

och vinnaren är;

Friskis&Svettis

Mätningen genomförs med hjälp av ett riksrepresentativt urval via Cint (webbpaneler med över 400 000 panelister). ServiceScore® utnämningarna bygger på över 3000 svenska konsumenters svar på hur olika företag ger dem service eller bemöter dem som kunder och vilka företag som de anser har gett dem service över eller klart över deras förväntningar!

ServiceScore® är ett övergripande angrepps- och arbetssätt för att kartlägga, mäta, analysera och arbeta med service. Arbetet är helt fokuserat på den service som företaget erbjuder och bygger på en unik modell med nio affärsögonblick i kundprocessen. Med personliga, digitala och mekaniska serviceverktyg erbjuda service utöver det förväntade. Utifrån denna modell och företagets målsättningar byggs ett koncept och en struktur för hur företagets serviceerbjudande ska se ut. Alla dessa insatser sammanfattas i en ServicePlan som koordineras med andra aktiviteter från företagets sida.