Friskis&Svettis Malmö


Företag

 

DINA MEDARBETARES HÄLSA – DIN VIKTIGASTE INVESTERING
Personal som rör på sig är glad. Personal som rör på sig är frisk. Personal som är glad och frisk presterar bättre. Mindre sjukfrånvaro, piggare och gladare medarbetare som levererar bättre och är mer effektiva märks när resultaträkningen ställs samman. Kostnaden för att låta personalen träna betalar sig direkt.

En investering i hälsa är något som definitivt syns i resultatet!


DET HÄR ÄR FRISKIS&SVETTIS MALMÖ
Friskis&Svettis Malmö har över 30 års erfarenhet av träning. Av rolig träning. Av rörelseglädje. Sammanlagt har Friskis&Svettis en halv miljon medlemmar. Cirka 30 000 av dem finns i Malmö. I dagsläget har vi 5 anläggningar i Malmö – Parkmöllan, Ön, Heleneholm, Johanneslust och Stadion.


VI ERBJUDER EN mängd olika former av gruppträning som Cirkelfys, Skivstång, Jympa, Aerobics, Yoga, Spinning, IndoorWalking och Cirkelgym. Vi har stora gym på alla våra anläggningar som är komplett utrustade med såväl moderna maskiner som fria vikter. I gymmen finns också ett stort antal konditionsmaskiner som löpband, roddmaskiner och motionscyklar.

HOS OSS FINNS något för alla. Nybörjare, vältränad, ung, gammal. Ett träningskort på Friskis&Svettis gäller på alla våra anläggningar i Malmö.

TRÄNINGSKORT PÅ Friskis&Svettis är bra personalvård. En hälsofrämjande arbetsplats är en god affärsstrategi! Vi är vana vid olika företagslösningar. Vi erbjuder alltifrån årskort till företagsgruppklippkort.


FÖRETAGSTRÄFFAR
Vi kan också hjälpa till att skräddarsy lustfyllda företagsträffar med t ex träning, mingel, mat och föreläsning. Här kan vi gemensamt komma fram till ett bra innehåll. En härlig kick-off, en inspirerande hälsodag eller kanske en avslappnad after work-aktivitet. Eller varför inte morgonträning med efterföljande frukost?!


OM DU ÄR nyfiken på hur det ser ut hos oss eller vad ett träningspass kan innebära, är du varmt välkommen att besöka någon av våra anläggningar. Vi kommer gärna ut till dig för att närmare presentera vår verksamhet och visa vad vi kan göra för ditt företag.


Malmö Stad

Kontakta oss

Monicat

Monica Tjörnhagen
Företag
076–209 03 72