Friskis&Svettis Malmö


Cirkelgym

 

FS2016_004_rgbmindre

Det här är Cirkelgym

Hitta ditt fokus och känn kraften i varje styrkemoment. Tränaren instruerar dig till rätt teknik, guidar dig i belastning och hjälper dig att hitta dina utmaningar. Du tränar funktionella och klassiska styrkeövningar för hela kroppen med maskiner, fria vikter eller kroppen som belastning.

Passvarianter

Cirkelgym

Cirkelgym är ett gruppträningspass där du tränar individuellt vid olika maskiner eller stationer placerade i cirkel. En ledare går igenom varje övning och hjälper till med teknik under passet. Fokus ligger på uthållig styrketräning med konditionsträning som en bonus. Cirkeln består av 14-20 övningar för hela kroppen. Träningen passar både för erfarna och oerfarna, övningarna är enkla att utföra och maskinerna lätta att ställa in. Cirkelgym kombinerar det bästa från grupp- och individuell träning.

Cirkelgym X

Ett extra tufft och intensivt Cirkelgym-pass med hög gruppkänsla. Vi tränar både i maskiner och i stationer, med eller utan redskap. Peppnivån är hög för att du ska orka hela vägen. Cirkelgym X är ett pass där du verkligen har möjlighet att utmana dig själv.

Cirkelgym soft

I Cirkelgym soft får hållning och teknik mycket utrymme. Här finns det gott om tid till varje moment och du kan själv enkelt kan välja hur belastande träningen blir. Samtidigt som du har möjlighet att vara med i en energifull gruppkänsla. Cirkelgym soft passar alla oavsett om du är ny, ovan eller äldre. Eller så kanske du tränar tufft och vill varva med mer återhämtande träning.