Friskis&Svettis Malmö


Åldersgränser

 

Åldersgränser

Fr o m det år du fyller 7 år är du välkommen på all gruppträning tillsammans med en vuxen.

Fr o m det år du fyller 13 år är du är välkommen på all gruppträning OCH våra gym på våra bemannade anläggningar, du behöver inte ha vuxen med dig.
På våra obemannade gym är du välkommen fr o m det år du fyller 16 år.

När det gäller viss gruppträning (t ex Spinning, IndoorWalking och Cirkelgym) rekommenderar vi att du är minst 150 cm lång.

 

Barn & Juniorpass

Familjejympa

Familjejympan är ett lekfullt pass för barn 2-6 år och vuxna tillsammans. Det är roligt, spännande och omväxlande. Här samlas våra yngsta deltagare för att ha kul och röra sig till musik. Fokus är på motorisk träning och lekfulla rörelser som kommer ur musiken. Vi skapar förutsättningar för barnens naturliga och spontana förhållningssätt till rörelse. Effekten av enskilda rörelser är mindre viktig. Kom och upplev rörelseglädje tillsammans på Familj!

Junior

Junior är ösiga pass för barn 6-12 år. På Junior är kroppsuppfattning och grundfärdigheter som styrka/stabilitet, uthållighet, balans, koordination, hållning i fokus. Vi tränar till medryckande musik i stationsform. Här är inte träningseffekten av enskilda övningar viktigast, utan att upplevelsen av att röra sig och utmanas. Känslan av att vara i rörelse ska vara positiv!

Familjefys

Familjefys är ett fartfyllt, allsidigt och lekfullt pass för barn 6-12 år och vuxna tillsammans. Träningen är upplagd i cirkelform med övningar som blir en kul utmaning för både barn och vuxna. Dra, pressa, hoppa och böj. Upplev fullt ös tillsammans på Familjefys!

 

Barnrum

Vill du komma iväg och träna men saknar barnvakt? Då hjälper vi dig.
Friskis Malmö erbjuder barnpassning på Ön, Heleneholm och Johanneslust.
Öppettider och praktiskt info om våra barnrum hittar du här!